ANNONCE

Vejret kræver paraply, regntøj og solbriller

15. juli 2020 06:38 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejret den 15. juli 2020 er præget af to markante ting.

Vejret den 15. juli 2020 byder på lidt forskelligt vejr alt efter, hvor man befinder sig. Mestendels er det præget af fugt samt en front, der netop har passeret Danmark.

Det betyder altså, at det kan være en god idé at tjekke op på de regionale vejrudsigter, hvis man har planer om en udendørsudflugt, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Se hvad det fugtige vejr kan resultere i længere nede i artiklen.

Overskyet med regn

Vejret den 15. juli 2020 byder på lidt af hvert.

– Det er faktisk lidt af et blandet vejr-bolsje, vil jeg sige, siger den vagthavende meteorolog ved DMI Mette Wagner til Newsbreak.dk.

Bornholm adskiller sig lidt fra resten af landet, når man kigger på vejret.

For onsdagens vejr på Bornholm er præget af en front, der passerede Danmark tirsdag, men som fortsat befinder sig over Sverige.

– Fronten ligger inde over Sverige og påvirker primært Bornholm. Så på Bornholm bliver det skyet med noget regn, lyder det fra den vagthavende meteorolog.

Regnen er allerede begyndt på dele af øen.

Vejret den 15. juli 2020 er fugtigt

– Ellers starter dagen meget lokalt med enkelte tågebanker på grund af al den fugt, der er i vejret, siger den vagthavende meteorolog og fortsætter:

– Flere steder bliver der dog lidt til nogen sol, men også med lidt byger. Op af dagen vil der dannes flere byger.

Men vejret byder på mere end enkelte dryp.

– Særligt vest for Storebælt kan der i løbet af i dag komme torden på grund af den kulde, der er i højderne og det fugtige vejr, siger den vagthavende meteorolog.

Der er altså rimelige chancer for, at det kommer til at buldre i løbet af i dag.

– Temperaturerne er ikke sommervarme. De lægger sig mellem 15 og 20 grader, hvor det kun er lokalt, at det kan nå op på 20 grader, siger den vagthavende meteorolog, der mener, at der er størst chance for det i den østlige del af landet.

Opklaring på vej

Senere ser det ud til at klare op.

– I nat klarer det op, så der er mulighed for at få solen at se i løbet af aftenen, men der vil fortsat være enkelte byger, siger meteorologen.

Når vi når natten vil vejret den 15. juli 2020 holde mest tørt.

Opklaringen er dog ikke noget, som rammer Bornholm.

– Bornholm vil det meste af dagen opleve, at det er skyet og regnfuldt, siger hun og understreger, at det denne onsdag ikke vil leve op til kaldenavnet Solskinsøen.

Da vejret er sådan en blandet fornøjelse, kan det ifølge meteorologen være en god idé at tjekke de regionale vejrudsigter.

– Inden man skal ud, bør man tjekke de regionale vejudsigter for, om man skal pakke en paraply til bygerne, regntøj til de store skyller eller muligvis solbriller, for når solen er fremme, er den skarp, siger Mette Wagner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu