ANNONCE

Husk din regnjakke i dag

16. oktober 2019 05:45 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Der er risiko for tæt tåge flere steder i landet onsdag morgen.

Der er risiko for tæt tåge fra morgenstunden med vejret den 16. oktober 2019, så derfor er det en god idé at fare med lempe, når du begiver dig ud i morgentrafikken.

Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) har således udsendt en såkaldt risikomelding for den tætte tåge, der gælder frem til klokken 9 onsdag morgen.

Det oplyser vagthavende meteorolog Klaus Larsen til Newsbreak.dk.

– Vi har set flere steder, at sigtbarheden har været nede omkring de 100 meter, men det er dog allerede som om, det er begyndt at lette en smule flere steder. Der er en lille smule vind, der gør, at der bliver lidt omrøring i det, og det er nok til, at det har løftet sig. Men hvis man kører et sted, der ligger mere i læ, kan der stadig godt være rigtig dårlig sigtbarhed, og så er det en god idé at køre forsigtigt, siger Klaus Larsen.

Risikomeldingen gælder for Vest- og Sydsjælland, Lolland-Falster, Fyn, København og Nordsjælland.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan du bør køre i tåge.

Vejret den 16. oktober 2019: Regn mod vest

Udover den tætte tåge fra morgenstunden vil vejret den 16. oktober 2019 blive præget af et regnvejr, der i løbet af formiddagen starter i Jylland.

– Der kommer regn over hele Jylland, og regnvejret vil i løbet af dagen trække østover mod resten af landet, mens det så vil klare op mod vest. Der vil komme 8 til 10 millimeter regn i løbet af hele døgnet, så det er et pænt regnvejr – men dog langt fra ligeså meget, som vi har set nogle af de seneste dage, siger Klaus Larsen.

Artiklen fortsætter under videoen

Dagtemperaturen kommer til at ligge på mellem 11 og 15 grader.

Varmest bliver det i den sydlige del af Jylland.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu