ANNONCE

Sol og 25 grader: Her vender sommeren tilbage

23. august 2019 05:52 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Især den sydøstlige del af landet kan se frem til en rigtig flot sommerdag fredag. Der venter dog en lun dag og solrig dag til hele landet.

Hvis du er en af de danskere, der har længtes efter solrige og lune sommerdage, så er der godt nyt med vejret den 23. august 2019.

Det er nemlig lige præcis sådan en fredag, der venter, lyder den seneste vejrmelding fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Lars Henriksen, til Newsbreak.dk.

– I morgentimerne vil de fleste nok opleve vejret som temmelig skyet, og der kan også komme en enkelt regnbyge lokalt. Men der går ikke ret længe, før solen bryder igennem skydækket, og så venter der en rigtig flot og solrig dag til hele landet, siger Lars Henriksen.

Solskinsvejret er dog ikke helt ligeligt fordelt i hele landet.

– I den nordvestlige del af landet er der lidt flere skyer, men der kommer stadig det, vi kalder lidt eller nogen sol. I resten af landet vil der komme nogen eller en del sol. Så alle skal nok få solen at se i løbet af dagen, siger Lars Henriksen.

I galleriet ovenfor kan du se, hvordan du beskytter dig bedst i solskinsvejret.

Vejret den 23. august 2019: Temperaturen stiger

Vejret den 23. august 2019 byder desuden på lune temperaturer.

– Vi kommer til at ligge på mellem 18 og 23 grader. Nogle steder kan vi måske komme helt op på 25 grader. Så det er super vejr med masser af sol og varme, siger Lars Henriksen.

Ifølge ham vil de varmeste temperaturer komme i den sydøstlige del af landet.

En uge med godt vejr

Fredagens gode vejr fortsætter henover weekenden, og vil strække sig til et godt stykke ind i næste uge.

– Lørdag bliver der 20-25 grader, søndag 22-27 grader og i det meste af næste uge vil det blive mellem 23 og 28 grader. Så sensommeren slutter med bravour, må man sige, og det er først, når vi når fredag i næste uge, at der kan komme lidt ugler i mosen, og temperaturen kan risikere at falde igen, siger Lars Henriksen.

Meteorologen fortæller dog, at der i løbet af næste uge godt kan risikere at komme enkelte tordenbyger.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu