ANNONCE

Husk at nyde weekendvejret: Snart sker dette

3. august 2019 07:15 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

DMI opfordrer til, at man får nydt weekendvejret - mandag er der nemlig udsigt til at mere ustadigt vejr.

Vejret den 3. august 2019 ligner en helt almindelig dansk sommerdag, som man kender den.

De sidste par ugers ekstreme vejr med både hedebølger og voldsomme skybrud afløses således lørdag af en overvejende tør dag, hvor der bliver masser af muligheder for at få solen at se.

Det oplyser vagthavende meteorolog ved Danmarks Meteorologiske Institut, Bolette Brødsgaard, til Newsbreak.dk.

– Her til morgen vil der være spredt dis og med mulighed for en enkelt tågebanke, men det forsvinder forholdsvis hurtigt i løbet af formiddagen, og der vil komme nogen eller en del sol til hele landet. Det ser ud til at blive en fin, stille sommerdag med overvejende tørt vejr, siger Bolette Brødsgaard.

Vejret den 3. august 2019: Enkelte byger

Efter frokosttid vil der dog komme lidt flere skyer på himlen – hvilket især gælder for Østjylland, Østfyn og Sjælland.

– Der kommer desværre lidt flere skyer ud på eftermiddagen, og der vil formentlig også komme en byge eller to. Men det vil ikke regne særligt voldsomt eller særligt længe, siger Bolette Brødsgaard.

På Bornholm kan der desuden komme kraftigere regnbyger, der også kan være med torden.

Dagtemperaturen kommer til at ligge på mellem 20 til 24 grader, og vinden bliver svag til let fra skiftende vindretninger.

Regn på mandag

På grund af det forholdsvis milde forhold, som vejret den 3. august 2019 byder på, opfordrer Bolette Brødsgaard til, at man sørger for at nyde vejret.

– Det bliver en fin weekend med overvejende tørt vejr, så det synes jeg, man skal sørge for at nyde. Mandag kommer der nemlig en front indover landet med noget sileregn, og der kommer generelt noget flere byger, siger Bolette Brødsgaard.

Hun understreger dog, at vejret ikke bliver tilnærmelsesvist så ekstremt, som det har været i løbet af denne uge.

– Umiddelbart er det ikke noget, vi kommer til at udsende varsler om, men det kan selvfølgelig stadig nå at ændre sig, siger Bolette Brødsgaard.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu