ANNONCE

25-årig mand fundet dræbt

16. november 2019 15:41 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet søger vidner.

En 25-årig mand blev lørdag morgen fundet dræbt af en hundelufter Strandesplanaden og Tybjergparken i Brøndby Strand. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Hundelufteren slog alarm omkring 07.00, og politiet kvitterede med betjente og en læge.

Artiklen fortsætter under videoen

Den unge mand blev erklæret død på stedet, og ved middagstid blev han identificeret, og de pårørende efterfølgende underrettet.

Man efterforsker et drab

Undersøgelser har vist, at den unge mand var blevet ramt af skud.Man vurderer, at den unge mand er blevet skudt et sted mellem fredag aften ved 18.00-tiden og lørdag morgen.

– Vi efterforsker sagen som drab, indsamler aktuelt alle informationer og hører meget gerne fra vidner, som måtte have set eller hørt noget mistænkeligt i området ved Tybjergparken og Strandesplanaden i relation til hændelsen, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose, Københavns Vestegns Politi, i pressemeddelelsen.

Politiets efterforskning peger på, at drabet skal ses som et opgør i et, i pressemeddelelsen ikke nærmere defineret, kriminelt miljø.

Det er dog i skrivende uvist, om det vitterligt er tilfældet, og politiet vil i pressemeddelelsen ikke komme et motiv nærmere.

Jagten på spor i sagen fik også i en kort periode lørdag trafikale konsekvenser. Alle S-tog mellem Vallensbæk og Åmarken Station blev stoppet, mens betjente undersøgte strækningen ved skinnerne.

Har man oplysninger, der kan bidrage til sagens opklaring, skal man kontakte Københavns Vestegns Politi på 43 86 14 48.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu