ANNONCE

14-årig dreng død efter ulykke

3. august 2020 09:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 14-årig dreng er død. Han var torsdag involveret i en alvorlig trafikulykke.

14-årig dreng død efter ulykke
Det var en 14-årig dreng, der sad bag rattet i bilen, der ramte et træ. Han er død. Foto: Local Eyes.

En 14-årig dreng, der torsdag morgen forulykkede i en bil på Strandvejen i Lemvig, er død af sine alvorlige kvæstelser. Drengen døde lørdag, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Ulykken fandt sted tidligt torsdag, da den 14-årige kom kørende i en personbil. Af uvisse årsager kørte han over i modsatte vejbane og derfra ud i rabatten, hvor bilen ramte et træ i vejkanten. Drengen blev alvorligt kvæstet ved ulykken, oplyste Midt- og Vestjyllands Politi til Newsbreak.dk.

– (….) alvorlige skader, blandt andet benbrud, forklarede vagtchefen til Newsbreak.dk.

Mandag uddybes det, at den 14-årige blev fløjet med lægehelikopter til behandling på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Det er også her, han nu er udåndet. Hans liv stod ikke til at redde, og han døde lørdag.

Tog forældres bil

Den 14-årige havde taget bilnøglerne til sine forældres bil og var kørt alene afsted i bilen. Politiet opdagede først, at den 14-årige var væk, da politiet henvendte sig for at give besked om den voldsomme ulykke.

Politiet meddeler mandag, at der efter alt at dømme er tale om en tragisk ulykke. Det baseres på de tilvejebragte foreløbige undersøgelser og oplysninger, skriver politiet i sin pressemeddelelse.

En bilinspektør har foretaget tekniske undersøgelser på ulykkesstedet, ligesom sygehuset rutinemæssigt har udtaget blodprøver af drengen for at undersøge, om han var påvirket af alkohol eller narkotika. Politiet forventer at afslutte sagen uden retsligt efterspil, når resultatet af disse undersøgelser er klar.

Af hensyn til den dræbte og hans pårørende har politiet ikke yderligere oplysninger i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu