ANNONCE

Efterlysning afblæst: Fireårig og far i dødsulykke

16. september 2019 13:01 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk og Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 62-årig far og hans fireårige søn blev tidligere efterlyst. Manden er død, barnet overlever.

Knap havde Midt- og Vestjyllands Politi efterlyst en 62-årig mand og hans fireårige søn, før der tikkede en melding ind om et alvorlig trafikulykke nord for Engesvang. Det viser sig nu, at de to sager hører sammen.

Politiet havde på tidspunktet for efterlysningen grund til at tro, at manden kunne finde på at gøre skade på sin blot fire-årige søn, og derfor blev Forsvarets helikopter indsat i eftersøgningen af manden.

Den lille dreng havde været i mandens varetægt siden søndag aften. Moderen havde senest hørt fra sønnens far mandag morgen, men klokken 7.13 anmeldte hun til politiet, at hun var bekymret.

Manden kørte i en bil, der også blev efterlyst – en Suzuki –  som patruljen kaldt ud til ulykkesstedet efter anmeldelsen klokken 11.42 kunne genkende og fastslå som den efterlyste bil. Både den 62-årige og den fireårige var i bilen. Billeder fra stedet antyder, at bilen er kørt frontalt sammen med en lastbil.

Drengen er ikke kommet noget alvorligt til, men er kørt til tjek på et sygehus. Den 62-årige mand blev dræbt i ulykken, oplyser politiet nu i en pressemeddelelse.

Her i fremgår det også, at politiet betragter efterlysningen som afsluttet har har derfor ikke yderligere kommentarer angående den sag. De pårørende er underrettet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu