ANNONCE

Efterlyst flugtfange anholdt

10. juli 2020 13:39 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Fredag blev en 20-årige flugtfange efterlyst. Natten til mandag blev han anholdt.

Efterlyst flugtfange anholdt
Den 20-årige, der fredag flygtede fra Køge Arrest og blev efterlyst, er natten til mandag blevet anholdt i Vejle. Foto: Colourbox/ Genre

Opdateret artikel den 13. juli 2020 klokken 08.44:

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at fangen, der stak af fra Køge Arrest, er blevet anholdt.

Det skriver politikredsen på Twitter.

Efter knap tre døgn på fri fod, er den 20-årige fange blevet anholdt i Vejle af Sydøstjyllands Politi natten til mandag.

Da den 20-årige tidligere efterlyste er blevet fundet, har Newsbreak.dk fjernet hans navn og foto fra den oprindelige artikel.

Original artiklen:

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser 20-årige, der er stukket af fra Køge Arrest på Kongsberg Allé natten til fredag klokken 04.13. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

Lars Galasz, vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi, fortæller Newsbreak.dk, at den 20-årige angiveligt stak af fra Køge Arrest ved at knuse en rude og kravle gennem det hul, der opstod, efter at ruden var blevet knust.

Det er uvist, hvor i fængslet ruden befandt sig, men ifølge politiet kom den 20-årige ud til en indergård og derfra videre ud i friheden.

Er flygtet før

Han blev tilbage i januar idømt fem års ubetinget fængsel og udvist af Danmark for bestandigt for hjemmerøveri. Sagen blev anket, og han sidder varetægtsfængslet, indtil sagen skal for retten.

Politiet skriver, at det ikke er første gang, han er stukket af fra politiet. Da han blev dømt den 7. januar, stak han af fra politiet på vej til Kalundborg Arrest. Han blev anholdt samme nat.

Politiet skriver, at den 20-årige har følgende signalement:
Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20 år,
Kropsbygning: Spinkel,
Hudfarve: Brun,
Hårfarve: Sort,
Hårlængde: Kort,
Taler: Dansk med accent.

Han har, ifølge politiet, tilknytning til den vestlige del af Sjælland, fra Slagelse til Kalundborg, men om han befinder sig i det område, det er uvist.

Ved man, hvor han er, eller kan man på anden måde bidrage til sagens opklaring, bedes man kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu