ANNONCE

En person dræbt i vild skudepisode

16. september 2019 06:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Ritzau Info

En person er blevet dræbt af skud.

En person er død efter en skudepisode i Ishøj søndag aften. Det oplyser både Københavns Vestegns Politi og Hovedstadens Akutberedskab på Twitter i løbet af natten. Yderligere to er kommet til skade.

Se video hos Local Eyes.

– To personer er ramt af skud, hvoraf en er afgået ved døden. En tredje person er lettere tilskadekommen (umiddelbart ikke ramt af skud), skriver politiet cirka klokken 23.30.

Klokken 02.00 natten til mandag oplyser efterforskningsleder Søren Uhre til Ritzau, at den anden person, der blev ramt, er uden for livsfare. Ifølge Søren Uhre er de to personer, der blev ramt, født i 1997.

Kriminelt opgør

Politiet modtog anmeldelsen om skyderiet på Gildbrovej i Ishøj klokken 21.16 søndag. Det bliver efterforsket som et “opgør i det kriminelle miljø”. Politiet har arbejdet på stedet, der tidligere var spærret. Tidlig mandag morgen er politiet færdige på stedet, og der er ryddet op.

Ifølge Ekstra Bladet har der været to ødelagte biler i et vejkryds. Den ene havde skudhuller i forruden og i døren ved førersædet, og der lå adskillige patronhylstre på vejen, skriver Ekstra Bladet.

En video af nedskydningen findes, og på denne video kan man høre og se, at der bliver affyret mindst syv skud mod førersiden af bilen. Newsbreak.dk vælger ikke at vise vidoen. De pårørende til de tilskadekomne er blevet underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu