ANNONCE

Fængslet for overgreb: Begik selvmord i cellen

18. august 2019 17:17 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Et par var blevet fængslet efter at have misbrugt en nu 10-årig pige. Nu har manden begået selvmord.

Fængslet for overgreb: Begik selvmord i cellen
Pigen skulle være gennem en årrække være blevet misbrugt. Foto: Scanpix

Newsbreak.dk fortalte tidligere søndag historien om, hvordan en 45-årig kvinde og en 59-årig mand begge er blevet varetægtsfængslet som følge af seksuel misbrug af kvindens 10-årige datter.

De to er blevet anholdt og sigtet for de seksuelle overgreb mod den unge pige, der er i dag er ti år gammel. Men nu har sagen taget en ny og ganske uventet drejning.

Det er nemlig kommet frem, at den 59-årige mand har begået selvmord under sin varetægtsfængsling. Det skriver Lokalavisen ifølge Århus Stiftstidende.

Ifølge avisen sad den 59-årige varetægtsfængslet i Hobro.

De grusomme detaljer

Det var under et grundlovsforhør ved Retten i Aarhus, at detaljerne om de mange overgreb kom frem. De seksuelle overgreb skulle være sket indenfor de sidste fire år i både Ebeltoft og Aarhus C.

I grundlovsforhøret forklarede anklageren, at moderen er sigtet for at have stukket en dildo op i både datterens endetarm og skede. Derudover skulle moderen have hjulpet den 59-årige med at udføre oralsex på datteren, samt at placere et erigeret lem mellem hendes skamlæber.

Kvinden er er varetægtsfængslet i fire uger.

For friske fingre

Den 59-årige mand er ligeledes varetægtsfængslet. Det blev han dagen før, at den 45-årige kvinde blev fremstillet i grundlovsforhør. Han blev varetægtsfængslet i fire uger, da han er sigtet for mindst to seksuelle forhold – disse skulle være sket i en periode på to år i mandens lejlighed i Aarhus.

Manden skulle blandt andet have udført massage på datteren, hvor han havde fået en til to fingre stukket ind i datterens underliv.

Det kom blandt andet frem, at der er blevet fundet nogle USB-stik, samt et kamera, der er blevet beslaglagt, som afventer undersøgelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu