ANNONCE

Færdig som regent

12. juni 2020 20:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Corona-epidemien har reelt set afsat dronning Elizabeth og sat prins Charles på tronen, mener ekspert.

Færdig som regent
Dronning Elizabeth og prins Philip har side om side stået i spidsen for den britiske kongefamilie gennem mere end 68 år. Nu er det sønnen prins Charles,d er reelt har taget over, siger ekspert. Foto: Scanpix.

Dronning Elizabeths regeringsperiode, der har straks sig siden februar 1952 – i 68 år – er slut. I stedet er det hendes søn, prins Charles, der reelt set sidder på tronen. Og det er corona-epidemiens skyld.

Det mener den britiske royale ekspert, Andrew Morton, der som forfatter har skrevet en række bøger om den engelske kongefamilie.

Ifølge avisen The Mirror mener Andrew Morton ikke at den 94-årige dronning Elizabeth vil kunne vende tilbage til sine officielle pligter når England kommer ud af den igangværende lockdown-periode.

– Coronavirus har praktisk talt sat prins Charles på tronen, siger Andrew Morton og fortsætter:

– Det er forfærdeligt trist. Men jeg kan ikke se hvordan dronningen kan returnere til sine officielle pligter. Covid-19-virusen forsvinder ikke snart – den vil være hos os i måneder hvis ikke år, siger Andrew Morton og peger på at dronning Elizabeth og hendes mand, den 99-årige prins Philip, har isoleret sig på Windsor Castle siden coronavirus for alvor begyndte at hærge landet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu