ANNONCE

Fire personer overfaldet med kniv og bat

24. januar 2020 13:28 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Vilde scener i en forretning i Helsingør fredag formiddag.

To personer er blevet stukket ned og to andre er kommet til skade i et voldsomt overfald, der fandt sted fredag formiddag i en kiosk på Bjarkesvej i Helsingør. Det oplyser Nordsjællands Politi til Newsbreak.dk.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Omkring klokken 11.24 træder to mænd ind i kiosken bevæbnet med både kniv og bat, og i den forbindelse bliver de fire personer altså brutalt overfaldet. Ingen af dem er dog ifølge politiets foreløbige oplysninger i livsfare.

Til stedet blev både adskillige ambulancer og patruljevogne fra politiet sendt, og på et tidspunkt landede en lægehelikopter også i området. Det er uvist, hvor mange ambulancer, der blev brug for, men de tilskadekomne er bragt til sygehuse, lyder det.

De to gerningsmænd stak efterfølgende af fra stedet, forklarer en talsmand for politiet til Newsbreak.dk. En 37-årig mand har dog siden meldt sig selv til ordensmagten. Den anden er fortsat på fri fod, og politiet leder efter vedkommende.

For nuværende er der ingen melding om motiv – eller indbyrdes forhold ofre og gerningsmænd i mellem.

Politiet på stedet er iført skudsikre veste, og der er tilkaldt retsteknikere, der skal undersøge kiosken og en nærliggende frisør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu