Masseskyderi på festival: Flere personer ramt

29. juli 2019 04:51 | Af: Ritzau Fokus

Ifølge NBC News er adskillige personer ramt af skud på på en mad- og musikfestival i det nordlige Californien.

Masseskyderi på festival: Flere personer ramt
Der har søndag fundet et masseskyderi sted ved en festival i Californien. Genrefoto.

En bevæbnet person har sent søndag eftermiddag lokal tid affyret skud på en madfestival i det nordlige Californien. Det skriver flere amerikanske medier.

En talsmand for politiet i byen Gilroy, der ligger syd for San Jose, bekræfter ifølge nyhedsbureauet Reuters, at der er affyret skud, samt at der er tilskadekomne.

Indtil videre er det sparsomt med oplysninger. Ambulancefolk er ifølge NBC News blevet fortalt, at 11 personer er ramt af skud.

Der er ingen oplysninger om deres tilstand. Det er også uvist, hvem der står bag skyderiet, og om personen er uskadeliggjort.

Skyderiet blev anmeldt klokken 17.30 lokal tid og skete på sidstedagen af en tre dage lang mad- og musikfestival kendt som Gilroy Garlic Festival.

Hvidløgsfestival

Ifølge nyhedsbureauet AP tiltrækker den årlige begivenhed tusindvis af “hvidløgselskere”.

Festivalen har været afholdt siden 1979, og er blandt de største af sin slags i USA, skriver NBC News.

Videoer, der er lagt på sociale medier, viser festivaldeltagere, som løber i forskellige retninger og tilsyneladende forsøger at komme i sikkerhed.

Den tre dage lange hyldest til mad, drikke og musik afholdes udendørs. Ifølge arrangementets hjemmeside er våben af enhver slags forbudt på festivalpladsen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu