ANNONCE

Død efter operation

17. maj 2020 17:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Fik opereret hoften efter cykelstyrt.

Død efter operation
Phil May, The Pretty Things, her fotograferet, da han i 1970 var i København. Foto: Scanpix.

Rockbandet The Pretty Things mistede fredag deres forsanger, Phil May.

Han døde af komplikationer efter en operation fredag morgen. Det oplyser engelske BBC.

Phil May havde netop gennemgået en hofteoperation efter et cykelstyrt.

Bandets legendariske forsanger har været med lige fra starten i 1963, hvor The Pretty Things blev stiftet.

Phil May blev i 2014 diagnosticeret med KOL (Kronisk Obstruktiv Lungesygdom) samt Lungeemfysem.

Hyldes på hjemmeside

The Pretty Things hjemmeside bliver Phil May hyldet:

Vi vil alle huske ham med kærlighed, affektion og sorg. Der vil ikke gå en dag, uden han vil være i mine personlige tanker og i mit hjerte. Han var min ven, min kunstner, min byrde, min velsignelse, min sjæleven og min helt. Jeg har aldrig mødt en som ham, og jeg kommer aldrig til det igen.

Vi elskede Phil, ligesom mange af jer gjorde. Kongen er død. Vi finder ikke en anden. Farvel, Phil. Vi kommer til at savne dig hver dag, og vi husker dig med glæde og smil“, skriver bandet blandt andet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu