ANNONCE

Kvinde fundet død: Nu er der nyt

25. maj 2020 10:29 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Der er formentlig tale om en 32-årig efterlyst kvinde.

Kvinde fundet død: Nu er der nyt
Arkivfoto: Scanpix.

Det var formentlig liget af en 32-årige kvinde fra Randers, som Østjyllands Politi har efterlyst siden den 15. maj, der søndag morgen blev fundet i Gudenåen.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Den 32-årige kvinde forlod sit hjem i nedtrykt sindstilstand.

Det var et par fiskere, som fandt kvinden, der lå tæt på Randers Naturcenter, hvor kvindens taske tidligere blev fundet.

Der er intet, der tyder på, at kvinden er blevet udsat for en kriminel handling.

Personlige ejendele

Det har endnu ikke været muligt at foretage en endelig identifikation af kvinden, men der er fundet nogle personlige ejendele på den afdøde, der gør, at Østjyllands Politi har en klar formodning om, at der er tale om den 32-årige kvinde.

De pårørende er ifølge politiet underrettet.

Fakta

Østjyllands Politi

Politistationen i Ridderstræde i det centrale Aarhus er hovedstation for Østjyllands Politi, som er en af de 12 politikredse, der blev dannet med den politi- og domstolsreform, der trådte i kraft d. 1. januar 2007. Begrundelsen for at reducere 54 politikredse til 12 var at skabe mere effektive enheder.

Østjyllands Politi havde i 2018 ca. 1.100 ansatte og dækkede et område med over 580.000 indbyggere. Kredsen rummer ud over Aarhus seks andre kommuner: Norddjurs, Syddjurs, Randers, Favrskov, Odder og Samsø. Efter politireformen er der i Aarhus Kommune blevet lukket tre lokale politistationer i hhv. Brabrand, Hasle og Viby.

Politikredsen omfatter to retskredse: Retten i Randers og Retten i Aarhus. Sidstnævnte omfatter ud over Aarhus også Odder og Samsø Kommuner.

Kilde: TrapDanmark/lex.dk.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu