ANNONCE

I dag: På denne tank kan du købe benzin til 5,90

6. september 2019 10:06 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Der åbner en ny tank. Måske du skal åbne dit benzindæksel?

Mon ikke de fleste bilister kender til det lige at holde øje med tankstationers prisskilte for at tanke de dyre dråber så billigt som muligt.

Ét sted, i dag, fredag, vil bilister, der passerer en helt speciel tankstation, nok spærre øjnene ekstra op: Her bliver der nemlig fra klokken 13 og fire timer frem solgt brændstof til 5,90 kroner.

Det oplyser Shell i en pressemeddelelse.

Der kommer flere lignende åbninger i fremtiden.

– Det nye anlæg ved Vordingborg er den første af flere stationsåbninger i efteråret. Som det er tradition, fejrer vi nye Shell tankstationer med ekstra lave priser på brændstof. Til åbningsfesten er et hold af tankpassere klar med diesel og benzin til langt under normal pris. Så vi forventer stor travlhed i området omkring tankstationen hele fredag eftermiddag, siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som står bag Shell tankstationerne i Danmark.

Glad udvalgsformand

Vordingborg Kommunes formand for udvalget for Turisme, Udvikling og Erhverv Susan Thydal byder DCC Energi og Shell stationerne velkommen til Vordingborg Kommunes nye erhvervsområde.

– Vi er utrolig glade for den store interesse, der i øjeblikket er for at etablere sig i Business Park Vordingborg. DCC Energi er den første af en række store virksomheder, som klipper snoren herude. Derudover har blandt andet McDonald’s og IONITY også købt grunde herude for at udnytte områdets stærke infrastruktur og den attraktive placering mellem de skandinaviske og europæiske markeder. Der er ingen tvivl om, at vi er ved at udvikle et erhvervsområde her på Sydsjælland, som er attraktivt for mange virksomheder. Det tyder godt for fremtiden. Det trækker vigtige investeringer til vores område, og det skaber mange nye lokale arbejdspladser, siger hun.

Så, bor du i området – eller skal alligevel forbi – så kan det godt betale sig lige at svinge forbi.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu