ANNONCE

Mand død efter ulykke til havs

12. august 2019 17:47 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Tidligere på dagen drev en sejlbåd i land. Det satte en aktion i gang, der fik en tragisk afslutning

Opdatering 19.20: 

En 74-årig mand fra Aarhus er død, efter at han tidligere på dagen blev reddet op i en helikopter i Aarhus Bugten. Det skriver Østjyllands Politi på Twitter.

Manden er formentlig faldet af en lille sejlbåd, der drev i land ved Knebel Vig tidligere på dagen. Da båden blev fundet, blev der slået alarm, og Forsvarets redningstjeneste sendte en helikopter afsted. Der blev også sendt både ud for at lede efter manden, der blev fundet i vandet.

Han blev fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor han blev erklæret død ved ankomsten.

Politiet har talt med mandens pårørende.

Opdatering 18.46: 

Østjyllands Politi skriver på Twitter, at en person mandag er blevet reddet op fra bugten i Aarhus. Vedkommende er fløjet med helikopter til Aarhus Universitetshospital i Skejby i ukendt tilstand.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra politiet.

Original artikel:

Østjyllands Politi, Beredskab & Sikkerhed Knebel samt Forsvarets redningstjeneste er mandag i aktion i Knebel, nærmere bestemt ved Knebel Vig.

Vagtchef ved Østjyllands Politi, Bo Christensen, fortæller Newsbreak.dk, at der blev slået alarm, da en tom båd drev i land ved Knebel Vig. Det skete omkring 17.15.

Politiet skriver på Twitter, at der er tale om en sejlbåd. Man leder efter én eller flere personer, der kan være faldet i vandet.

Forsvaret skriver på Twitter, at en helikopter er sendt i luften, mens der er sat både fra redningstjenesten og Aarhus Brandvæsen i søen.

Østjyllands Politi har derudover folk på landjorden.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu