ANNONCE

Mand stukket med kniv

29. august 2019 17:19 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Københavns Vestegns Politi oplyser torsdag eftermiddag, at undersøgelser på stedet er færdiggjort.

Det mistænkelige forhold, som Københavns Vestegns Politi torsdag eftermiddag har efterforsket på Gillesager i Brøndby, har vist sig at være et knivoverfald, bekræfter politikredsens vagtchef over for Newsbreak.dk.

Morten Steen, som han hedder, siger ved 17-tiden, at politiets afspærring af området, der er tæt på Brøndbyøster Station, nu er ophævet, og undersøgelserne her er overstået.

– Derudover kan jeg ikke sige noget, fastslår han og kan dermed ikke svare på, om ordensmagten – der var til stede i lang tid – har fundet noget af betydning.

Politiet fik en anmeldelse i løbet af torsdag eftermiddag, og det var uklart, hvad der var foregået. Lidt efter kunne Vestegnens politi så oplyse, at en mand var hentet med ambulance.

Manden var blevet udsat for knivstik, og det formodes, at gerningsstedet er netop Gillesager. Den umiddelbare vurdering lød på, at manden ikke var livstruende skadet.

– Sådan er det stadigvæk, siger Morten Steen.

Tidligere torsdag eftermiddag kunne samme politikreds desuden fortælle, at der var fundet en granat i området omkring Ishøj Søvej, hvor der altså også skulle et antal betjente til. Her er ordensmagten også færdige på stedet, siger Steen til Newsbreak.dk.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu