ANNONCE

Massiv eftersøgning efter Morten fortsættes

28. august 2019 13:27 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Flere politikredse deltager i den massiv eftersøgning efter Morten, der mandag forsvandt.

Opdatering 28. august 2019: 

Morten er fundet i god behold. Vi har fjernet foto og efternavn.

Original artikel:

Midt- og Vestjyllands Politi fortsætter sammen med Sydøstjyllands Politi den massive eftersøgning efter den 45-årige Morten, der mandag forsvandt.

Morten forsvandt, efter at han satte sin søn af ved handelsskolen i Silkeborg. Det eneste tegn fra ham, var da hans bil blev fundet på en rasteplads vest for Ry.

Den 45-årige er fortsat forsvundet.

Udvider søgefeltet

Tirsdag assisterede Forsvaret med en helikopter. Det er blandt andet en af de midler, som også skal bruges i eftersøgningen onsdag.

– Vi fortsætter eftersøgningen i dag. Vi udvider søgefeltet og sætter i dag også dykkere, både og en helikopter ind på opgaven, siger Lasse Ivanøe, der er politikommissær ved lokalpolitiet i Silkeborg til Midtjyllands Avis.

Newsbreak.dk har forsøgt at få en kommentar fra politikommissæren, men det er ikke lykkedes. Dog har Newsbreak.dk fået kontakt til Sydøstjyllands Politi, som bekræfter at eftersøgningen fortsat er i gang.

I området

På trods af at politiets søgefelt er blevet udvidet, har lokalpolitiet i Silkeborg  en formodning om, at Morten Kruse Pedersen befinder sig i området omkring rastepladsen på Rodelundvej vest for Ry.

Politiets eftersøgning er særligt besværet, da området omkring rastepladsen blandt andet består af skov, krat, sump og vand.

Artiklen fortsætter efter videoen.

På Twitter oplyser Lars Høg Schou, operativ chef i Beredskabsstyrelsen, at politiet også får hjælp af Beredskabsstyrelsen Midtjylland og Beredskabsstyrelsen Sydjylland med i alt 36 personer samt drone og to både.

Foruden politiet har også Missing People ledt efter den 45-årige familiefar, men de oplyser til Midtjyllands Avis, at de heller ikke fandt ham.

Har du set ham?

Den 45-årige Morten  beskrives som 175-180 centimeter høj og er spinkel af bygning. Han har kort sort hår.

Da han sidst blev set var han iført en sort polo T-shirt med teksten Jensen på og mærke arbejdsbukser med sidelommer.

Hvis du ser ham eller ved noget nyt i sagen, kan du kontakte politiet på 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu