ANNONCE

Motorvejskaos: Spærret i knap to timer

25. januar 2020 20:26 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

E45 blev lørdag aften spærret i knap to timer efter et stort materielt uheld - blandt andre var en ambulance involveret.

Opdateret klokken 20.26:

E45, den Sønderjyske Motorvej, er lørdag aften omkring klokken 20.20 ved at blive genåbnet for trafikanter efter et stort materielt uheld, der skete på strækningen mellem Kolding S og Kolding V.

Tre personbiler og en ambulance var impliceret i uheldet, der sendte en af bilerne om på siden.

Det fortæller Torben Wind, vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, til Newsbreak.dk klokken 20.15. De implicerede køretøjer er næsten alle fjernet, så der bliver i første omgang genåbnet i anden og tredje vognbane.

– Ambulancen mangler at blive hentet af en ladvogn, men den holder i nødsporet, siger han.

Motorvejen var spærret siden anmeldelsen om uheldet klokken 18.47, og det skyldtes de omfattende materielle skader på de fire køretøjer. En af bilerne var for eksempel slynget om på siden og skulle vendes, inden den kunne fjernes.

Til trods for det har politiet ingen melding om, at personer skal være kommet noget til i forbindelse med uheldet, hvis årsag umiddelbart er en trailer:

– Det tyder på, at der er tale om en bil, der kører med en trailer, som af uvisse årsager pludselig kommer i slinger og rammer ind i de andre køretøjer, siger Torben Wind.

Det vides ikke, om ambulancen var under udrykning og/eller havde en patient med.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu