ANNONCE

Narkobilist påkører politibil

16. juli 2020 22:34 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En 42-årig narkobilist påkørte en politibil, da en patrulje forsøgte at standse manden.

Narkobilist påkører politibil
Politiet blev påkørt, da de forsøgte at bringe en narkobilist til standsning. Foto: Ida Marie Odgaard

Klokken 18.01 fik politiet en anmeldelse fra en bekymret borger, der kørte bagved en personbil, som kørte usikkert og var til fare for trafikken på Vestmotorvejen. Og ved Kongsted Rasteplads var det ved at gå helt galt, da føreren var ved at køre ud på motorvejen i den forkerte retning.

Bilen kørte senere af ved Bjæverskov og kørte over for rødt lys i krydset ved Ringstedvej og Ejbyvej – og her valgte bilisten igen at køre på motorvejen ved afkørsel 33, hvor bilen fortsatte til Køge Bugt Motorvejen. Og det var her, at politiets patrulje fik etableret kontakt med personbilen og forsøgte at få føreren til at stoppe sin kørsel.

I forbindelse med politiets standsning af bilen, så påkørte personbilen politiets patruljebil ved lav fart. Føreren af bilen var en 42-årig mand uden fast bopæl i Glostrup. Det viste sig, at manden var påvirket af narko, hvorfor han blev anholdt og sigtet for narkokørsel. Men her stoppede legen ikke.

Han havde desuden ikke et gyldigt kørekort, så blev også sigtet for kørsel uden førerret, kørsel over for rødt lys og for ikke at anvende sikkerhedssele under kørslen.

Den 42-årige fik foretaget en blodprøve, hvorefter han igen blev løsladt. Ingen personer kom til skade i forbindelse med påkørslen af patruljebilen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu