ANNONCE

Flygtende fodboldspiller anholdt: Her var han

17. december 2019 04:44 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Midt- og Vestjyllands Politi har anholdt fodboldspilleren Bernio Verhagen, der mandag stak af.

Flygtende fodboldspiller anholdt: Her var han
Den varetægtsfængslede og voldssigtede fodboldspiller Bernio Verhagen stak mandag af fra politiet. Foto: Unknown/Scanpix

Den 25-årige “fodboldspiller” Bernio Verhagen, der siden mandag har været på flugt fra politiet, er tirsdag morgen blevet anholdt.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Verhagen blev anholdt i Holstebro klokken 4.00, oplyser politiet.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Verhagen stak af fra politiet i forbindelse med transport i Holstebro mandag eftermiddag.

Tidligere mandag fortalte vagtchef Carsten Henriksen om flugten til B.T.:

– Han er under transport og er ved at blive afleveret i arresten, da han ser sit snit til at løbe. Han løber ned ad gågaden og ind igennem en sidevej, og så er han væk.

– Det sker helt udramatisk, men vi har ikke passet godt nok på ham, siger vagtchefen til B.T.

Anklaget for vold mod kæreste

Anklagen mod den 25-årige hollænder lyder, at han gentagne gange over en tre uger lang periode skal have været voldelig over for sin ekskæreste på et hotel og i en lejlighed i Viborg.

– Mistankegrundlaget er fortsat til stede, og der er fortsat en risiko for, at sigtede på fri fod kan påvirke vidner, siger dommer Kirsten Maigaard efter det halvanden time lange retsmøde mandag.

Bernio Verhagen nægter sig skyldig i de rejste sigtelser om vold, trusler og røveri. For tre uger siden blev han varetægtsfængslet efter tumult i en kiosk i Viborg. Her franarrede han ifølge sigtelsen penge og pas fra sin chilenske ekskæreste, mens han skubbede og tvang hende på gulvet.

Kastede hende rundt

Den nye sigtelse, som mandag blev rettet mod manden, handler om vold mod ekskæresten fra 22. oktober til 13. november.

Her skal den hollandske mand ifølge sigtelsen gentagne gange have slået sin 21-årige kæreste under et ophold på Palads Hotel i Viborg samt i en lejlighed i domkirkebyen.

Han skal ifølge sigtelsen også have “kastet rundt” med hende og skubbet hende hårdt op mod en væg.

Det har ifølge en lægelig undersøgelse af kvinden medført omkring 40 blå mærker på ekskærestens krop.

Selv har fodboldspilleren ikke noget at tilføje, og han har – modsat grundlovsforhøret for tre uger siden – været yderst fåmælt i retten.

Noget svindel

Viborg FF meldte 5. november ud, at man havde skrevet kontrakt med Bernio Verhagen. Sportschef Jesper Fredberg kaldte den nye spiller for “hurtig” og “aggressiv”.

Efterfølgende opstod der tvivl om den hollandske spillers kvalifikationer, og det fik 26. november fodboldklubben til at opsige kontrakten med Verhagen. Klubben mener, at den har indgået en aftale med Verhagen under falske forudsætninger.

Det har vist sig, at Verhagen ikke har spillet en eneste professionel kamp, og at flere af de klubber, som han hævder at have været til prøvetræning hos, ikke kender ham. Viborg FF har efterfølgende anmeldt Verhagen for bedrageri.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu