ANNONCE

Politiet efterforsker mystisk dødsfald

9. december 2019 15:37 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En anmeldelse om en død kvinde har nu sat politiet i gang med en større efterforskning.

Politiet efterforsker mystisk dødsfald
Politiet arbejder på gerningsstedet. Foto: Politi.dk

Mandag har Sydøstjyllands Politi udsendt en pressemeddelelse om, at der er fundet en død kvinde i et hus ved Give. Politiet havde modtaget en anmeldelse om, at kvinden lå død.

Artiklen fortsætter under videoen.

Kvinden er født i 1981 og det mistænkelige dødsfald bliver nu efterforsket af politiet. I pressemeddelelsen oplyser politiet, at der er nogle omstændigheder ved dødsfaldet, der gør, at politiet har iværksat en større efterforskning. Håbet er, at efterforskningen kan afdække om der ligger en forbrydelse bag dødsfaldet.

Derfor er Sydøstjyllands Politi til stede i Give sammen med tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner og i gang med at foretage undersøgelser på og omkring findestedet.

Senere vil der blive gennemført en obduktion af den afdøde, da man skal fastslå dødsårsagen og samtidig kaste lys over, hvorvidt dødsfaldet er sket som følge af en forbrydelse.

Det er for politiet ikke muligt at oplyse, om obduktionen finder sted i dag eller oplyse, hvornår et resultat af obduktionen foreligger. Herudover oplyser polittiet videre i pressemeddelelsen, at det ikke er sikkert, at resultatet af obduktionen kan deles med offentligheden.

De pårørende er underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu