ANNONCE

‘Pyrus’ tiltalt for spritkørsel

5. august 2019 16:04 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Sidste år stod han frem og fortalte, han er alkoholiker. I august skal han i retten.

Skuespilleren Jan Linnebjerg, der også – og måske nok mest – er kendt som Pyrus, skal i retten. Han er tiltalt for spirituskørsel.

Det skriver B.T., der har fået aktindsigt i anklageskriftet.

Ifølge det skal Jan Linnebjerg have kørt påvirket på Hillerødmotorvejen 19. maj 2018. I anklageskriftet står også, at anklagemyndigheden begærer fængselsstraf og frakendelse af kørekortet.

For godt et år siden stod Linnebjerg offentligt frem på Facebook og fortalte, han er alkoholiker.

Jeg er ikke flov eller skammer mig ved at indrømme, at jeg er alkoholiker. Det er desværre en sygdom, der kommer snigende og er uhelbredelig, men der kan gøres noget ved den. Det at jeg har kørt bil i påvirket tilstand, det er utilgiveligt, og jeg lægger mig fladt ned og tager straffen. Heldigvis skete der ikke noget. Det takker jeg de højere magter for,” skrrev skuespilleren blandt andet i opslaget.

Jan Linnebjerg har ifølge B.T. ingen kommentarer.

Sagen skal for retten i august.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu