ANNONCE

Selvmål afgjorde Superliga-opgør

23. september 2019 20:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Randers og Horsens spillede rundens sidste kamp mandag aften.

Randers trak sig mandag sejrrigt ud af rundens sidste Superligakamp. Det betyder til gengæld, at Horsens må rejse hjem med et nederlag i bagagen. Kampen sluttede 2-1 efter et dramatisk opgør med både selvmål og rødt kort.

Kampen startede bedst for gæsterne, der kom foran efter 12 minutter på mål af Alexander Ludwig.

Artiklen fortsætter efter videoen

Værterne kom dog tilbage i kampen, da først Saba Lobjanidze udlignede til 1-1, og for at gøre ondt værre for gæsterne, scorede Ayo Simon Okosun selvmål efter en times spil.

Mareridtet fortsatte for Horsens, da Jannik Pohl blev smidt ud med to minutter tilbage af den ordinæere spilletid. Først fik han gult for brok og siden rødt for et frispark.

Ritzau-referat af kampen:

Randers kom tidligt bagud hjemme mod Horsens mandag aften i 3F Superligaens tiende spillerunde, men allerede inden pausen havde kronjyderne vendt kampen til 2-1, der blev slutresultatet.

Dermed rykkede Randers op på sjettepladsen med 14 point, mens Horsens som ligaens nummer 12 har 10 point.

Kampen bølgede frem og tilbage, og det samme gjorde resultattavlen.

Horsens indledte kampen bedst, og efter 12 minutter stod forsvarsspilleren Alexander Ludwig helt fri i det lille felt og prikkede gæsterne foran.

Det tvang Randers frem på banen, og det havde lynhurtigt en effekt. Det lykkedes nemlig Randers at vende kampen på tre gyldne minutter.

Den store Randers-profil Saba Lobjanidze udlignede efter 22 minutter, og blot tre minutter efter det fremtvang André Rømer et selvmål af Simon Okosun efter et hjørnespark.

Begge hold kom ind til kampen med selvtillid, hvor Randers i alle turneringer havde vundet tre i streg uden at lukke mål ind, mens Horsens havde fået fire point i to kampe i Superligaen.

Om selvtilliden hos de to mandskaber var hovedårsagen eller ej vides ikke, men første halvleg blev hæsblæsende.

Efter den vilde start udviklede kampen sig mere til en åben slagudveksling præget af mange dueller. Det betød også, at resten af halvlegen var uden de store tilbud til nogle af mandskaberne.

I anden halvleg var det Horsens, der havde travlt, og gæsterne lagde et massivt tryk på kronjydernes straffesparksfelt.

Omvendt var kronjyderne anført af Lobjanidze livsfarlige på omstillinger, så det blev en afvekslende affære.

Horsens’ tryk forsvandt dog gradvist, og det blev bestemt ikke nemmere, da Jannik Pohl blev udvist med to minutter tilbage.

Derfor lykkedes det ikke for Horsens at svare tilbage, og Randers vandt for fjerde gang i træk i alle turneringer, mens Horsens tabte for første gang i tre superligakampe.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu