ANNONCE

Væk i tre uger: Torben er forsvundet i Norge

28. august 2019 18:31 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet efterlyser en dansk mand, der har været savnet i tre uger.

Politiet i Norge efterlyser i en pressemeddelelse danske Torben Liliengreen, der ikke er vendt tilbage som planlagt.

Det skriver BT.

Den 66-årige dansker tog på vandretur alene i Norge. Han skulle være vendt tilbage til Sønderskovhjemmet i Guldborgsund den 8. august.

Det gjorde han ikke.

Sønderskovhjemmet er “Et midlertidigt hjem for hjemløse mænd med særlige sociale problemer” og personalet meldte da også danskeren savnet, da han ikke returnerede som aftalt.

Det bekræfter en medarbejder over for Newsbreak.dk. Medarbejderen fortæller også, at man har efterlyst Torben Liliengreen via opslag på Facebook.

– Det gjorde vi for tre uger siden, fortæller medarbejderen.

Indtil nu uden held.

Udsender efterlysning

Onsdag valgte norsk politi altså så at udsende en officiel efterlysning.

Her skriver politiet i Agder, at Torben er en erfaren vandrer og tidligere har været i Setesdal. Han skal have medbragt både telt og mad.

Det har ikke været muligt at spore Torbens telefon siden den 17. juli klokken 12.01.

“Savnede har sandsynligvis har taget bussen fra Kristiansand klokken 16.15 og stået af på Berdalsbru i Bykle”, skriver politiet.

Signalement

Torben Liliengreen beskrives som: Dansk, mand, 66 år gammel og 175 centimeter høj. Han vejer 80 kilo og har normal kropsbygning. Han har gråt hår og bærer briller.

Da han forlod Danmark var hen iført jakke, skjorte, mørkegrå bukser og sandaler. Han medbragte derudover vandrestøvler, stav og en tofarvet rygsæk med en sovepose.

Newsbreak.dk har været i kontakt med Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. Her kender vagtchefen umiddelbart ikke til efterlysningen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu