ANNONCE

Voldsom brand: Beboere evakueret

14. november 2019 07:04 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Branden brød ud i en bil kort efter midnat og bredte sig til garage og villa.

En voldsom bilbrand har natten til torsdag raset på Bispevænget i Galten vest for Aarhus. Ud over bilen er også garagen, som den stod i, og huset ved siden af voldsomt beskadiget.

Vagtchefen ved Østjyllands Politi har over for Newsbreak.dk bekræftet, at man stadig er derude. Han har dog endnu ikke fået tilbagemelding fra sine folk og kan derfor ikke sige noget om branden.

Det kan den vagthavende indsatsleder ved Østjyllands Brandvæsen, Operationschef Johnny Damgård imidlertid.

– Vi får meldingen klokken 00.12 om, at der er ild i en villa og brand i garage tæt på hus i Galten. Og da vi i forvejen var ude at køre på vej til en anden bilbrand, kommer vi ret hurtigt frem – i løbet af syv minutter efter alarmen, siger Johnny Damgård.

Beboere evakueret

– Beboerne i villaen har evakueret sig selv. Men  fordi den brændende bil står i en garage klods op ad huset, så har branden bredt sig. Ilden er også gået i taget. Derfor vælger vi at kalde assistance fra stationen i Skanderborg, der kommer med en sprøjte, en stigevogn og en tankvogn, siger Johnny Damgård.

Ud over de faste brandfolk bliver Station Galtens frivillige også kaldt til brandstedet. De skal sørge for lys.

– Vi er faktisk først færdige klokken 04.45 i morges. Det var ret omfattende og nu kommer skadesservice ud og rydder op, fortæller operationschefen.

Hvad der har startet branden i bilen, vil Johnny Damgård ikke gisne om.

– Det må politiet tage sig af i de kommende undersøgelser, lyder det fra Johnny Damgård.

Som det fremgår af videoen over artiklen, så havde flammerne voldsomt fat i både bil, garage og til sidst også huset ved siden af.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu