ANNONCE

85-årig kvinde forsvundet: Politiet spærrer vej

6. juli 2020 18:00 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden blev meldt savnet i juni måned.

85-årig kvinde forsvundet: Politiet spærrer vej
Politiet ledte efter Magnhild Hansen i et svært tilgængeligt område. Foto: Presse-fotos.dk.

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har i dag haft betjente, hunde og droner på udkig efter 85-årige Magnhild Hansen, der har været efterlyst siden midt i juni.

Flemming Hartmann, hundeleder og politikommissær ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi oplyser, at man var på udkig efter den forsvundne kvinde i et område ved rundkørslen Næstvedvej/Ny Esbjergvej, men at man desværre ikke fandt Magnhild, eller brugbare spor efter hende.

Derfor er politiet også fortsat interesseret i at høre fra borgere, der har set Magnhild. Man kan længere nede i denne artikel se et foto af kvinden, der sidst blev set med sikkerhed den 11. juni.

Politiet afspærrede mandag en del af området omkring rundkørslen for at sikre politihundenes sikkerhed, og Flemming Hartmann fortæller, at det ikke er første gang, man har været på udkig i området efter Magnhild.

– Det var en ny søgning i et svært tilgængeligt område. Vi dobbelttjekkede for at være helt sikre, siger Flemming Hartmann.

Hjælp politiet

Siden man ingen spor har fundet efter Magnhild i området, efter flere eftersøgninger, er det for politiet svært at fortsætte med at lede efter hende. Men offentligheden kan måske give politiet en hånd.

– Hvis der er nogen, der har set en komme gående, eller der er nogen, der finder et spor, en trøje eller et par bukser, siger Flemming Hartmann.

I så fald bør man kontakte Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på 114, så de kan lede videre efter Magnhild. Eftersøgningen er nemlig ikke officielt indstillet, blandt andet fordi man ikke med sikkerhed kan sige, hvad der er sket med kvinden.

– Vi kan ikke udelukke noget, siger Flemming Hartmann, til Newsbreak.dk.

Da Magnhild blev efterlyst tilbage i juni måned oplyste politiet, at hun er 155-160 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med langt hår. Hun var ved sin forsvinden iført lange/knælange bukser og sandaler.

 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu