ANNONCE

Ung mand fængslet: Mistænkt for skud mod bil

16. juli 2020 17:32 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Info

Politiet efterforsker en sag, hvor der blev affyret skud fra en bil mod en anden en søndag aften i maj.

Ung mand fængslet: Mistænkt for skud mod bil
Skyderiet fandt sted om aftenen den 17. maj. Foto: Øxenholt Foto.

To måneder efter et skyderi i Måløv vest for København har politiet tilsyneladende opnået et gennembrud i efterforskningen.

Torsdag har en dommer i Retten i Glostrup fundet tilstrækkeligt grundlag for at varetægtsfængsle en 20-årig mand i sagen.

Han er sigtet for forsøg på manddrab og er blevet fængslet i fire uger, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Men med henvisning til den fortsatte efterforskning ønsker politiet ikke overfor Ritzau at frigive flere informationer.

Flere skud affyret

Episoden fandt sted søndag 17. maj om aftenen. Københavns Vestegns Politi oplyste den 17. maj, at der blev affyret over 10 skud. Skyderiet fandt sted på Måløv Hovedgade, da personer i en Opel Insignia skød efter personer i en VW Golf, uden at nogen tilsyneladende blev ramt.

Politiet rykkede efterfølgende ud, og da der var anmeldt skud, mødte man op i massivt antal.

– Det giver altid lidt overdreven politimæssig tilstedeværelse i den indledende fase, og det er det, vi er i, indtil vi har fundet ud af, hvad der er foregået, sagde vagtchefen ved Københavns Vestegns Politi, til Newsbreak.dk den 17. maj.

Kort efter fandt betjente begge biler efterladt i nærheden. Teknikere undersøgte bilerne for spor. Samtidig efterlyste politiet oplysninger fra vidner og andre, der havde viden om sagen.

Politiet mener, at skuddene var led i en væbnet konflikt mellem to grupperinger. Ifølge Ekstra Bladet er den 20-årige også sigtet efter den såkaldte bandeparagraf i straffeloven.

I samme weekend var der i øvrigt en anden skudepisode i det offentlige rum. På Vadgårdsvej nær Buddinge Station blev der affyret flere skud, der gik gennem et vindue til en lejlighed i stueplan.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu