ANNONCE

Mere end 100 betjente jagter bevæbnet mand

13. juli 2020 18:32 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden er bevæbnet med flere våben.

Mere end 100 betjente jagter bevæbnet mand
Den 31-årige mand efterlyses og eftersøges af tysk politi. Sådan ser manden ud. Foto: Tysk Politi.

Tysk politi jager for anden dag i træk en 31-årig hjemløs mand i en intensiv politijagt i skovene i Oppenau i det sydvestlige Tyskland.

Den 31-årige overmandede fire politifolk og stjal deres tjenestevåben. Han er klædt i kampuniform og er bevæbnet med bue og pil – foruden de tjenestevåben, han formodes at have taget med sig.

Omkring 100 politifolk er i gang med at finkæmme Schwarzwald-skoven tæt ved grænsen til Frankrig. Det sker ved hjælp af helikoptere, hunde og specialstyrker.

Manden beskrives som psykisk ustabil. Politiet beder folk undgå at komme i nærheden af ham. Politiet har offentliggjort fotos af manden, der kan ses i bunden af denne artikel.

Beboere i området er blevet opfordret til at holde sig indendørs. Hvis de bevæger sig ud, skal de passe på med at samle blaffere op, advarer politiet.

Truede sig til våben

RTL skriver, at politiet opsøgte manden søndag, der er uddannet tømrer, efter at en borger havde slået alarm, fordi manden blev set siddende foran et skur, bevæbnet med bue, pil og knive.

Betjente tog kontakt til manden og bad ham forlade stedet. Det nægtede han, og ifølge RTL trak han en pistol, som han truede betjentene med.

Betjentene frygtede for deres liv, og de lagde derfor deres tjenestevåben fra sig, som manden samlede op og stak af med.

De havde ikke andet valg end at reagere på situationen og lægge deres våben fra sig, som manden beordrede dem til, siger en talsmand for politiet til Bild.

Derpå forsvandt manden fra stedet.

Bild skriver, at manden har boet i lokalområdet i tre år, men han blev smidt ud fra sit lejemål for et år siden, efter at han ikke havde betalt husleje. Dengang blev der fundet flere benzindunke og våben i hans lejlighed.

Siden da menes han at have boet i sin bil.

Tysk politi har tidligere skrevet på Twitter, at manden er farlig, og ifølge RTL er han tidligere blevet efterforsket for tyveri, ildspåsættelse og manddrab.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu