AaB skriver med litauer

19. februar 2013 08:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
AaB skriver med litauer
Billede mangler

Efter at have trænet på amatørbasis i Superliga-klubben AaB det seneste år, er litauiske Lukas Spalvis nu blevet tilbudt en to-årig kontrakt.

Parterne blev ifølge dagbladet Nordjyske enige om vilkårene, efter AaB mandag eftermiddag spillede 3-3 i en træningskamp mod svenske Helsingborg i Portugal.

Her lignede nordjyderne en taber, da Helsingborg ved pausen førte 3-1. Men takket være scoringer af Jeppe Curth og Mathias Wichmann i anden halvleg reddede træner Kent Nielsens tropper et uafgjort resultat i land.

I kampen var unge Rasmus Thelander med i midterforsvaret fra start. Således er han i AaBs forårspremiere mod Silkeborg 1. marts udset til at erstatte karantæneramte Kenneth Emil Petersen. Men Rasmus Thelander udgik efter blot fem minutters spil med en skade, der minder om en fibersprængning. Er dette tilfældet, må Rasmus Thelander indstille sig på at skulle holde tre ugers pause.

I øvrigt udgik midtbanefløjen Anders Due også af kampen. Han pådrog sig en forstrækning i baglåret, men ventes klar, når AaB på lørdag spiller træningskamp mod Randers.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu