AaB-målscorer vil have en kontrakt

1. marts 2013 22:13 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
AaB-målscorer vil have en kontrakt
Billede mangler

Kasper Pedersen glemmer aldrig sin AaB-debut. Efter knap tre minutters spil bragte den 20-årige stopper nordjyderne foran 1-0 på hovedstød.

 

– Det var en vidunderlig følelse at se bolden stryge i nettet. Men glæden opvejer ikke min skuffelse over nederlaget. Vi fører både 1-0 og 2-1, men taber alligevel. Det må bare ikke ske, sagde Kasper Pedersen.

Han var med fra start i stedet for karantæneramte Kenneth Emil Pedersen, og gjorde det fint.

– Jeg er også selv tilfreds med min præstation. Nu venter jeg spændt på ledelsens kommentar. Jeg er jo stadig kun amatør i AaB. Men det er ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil på kontrakt, sagde Kasper Pedersen, der til sommer bliver HHX-student.

Hvorvidt drømmen bliver gjort til virkelighed må tiden vise. Men det synes ikke usandsynligt. I hvert fald roste AaB-træner Kent Nielsen ham efter kampen.

– Kasper gør det strålende. Han løste de stillede opgaver i forsvaret, og kom på scoringstavlen. Det er dog ikke mig, men sportsdirektøren, der bestemmer, hvem der skal have kontrakt, sagde Kent Nielsen, der til gengæld ikke var fuld tilfreds med sit holds præstation.

– Jeg synes, vi manglede kvalitet i boldomgangen. Der var dog også plusser. Eksempelvis synes jeg, at vi var effektive i afslutningerne foran mål, sagde han.

Trods nederlaget mener midtbane-veteranen Rasmus Würtz, at det er for tidligt at afskrive AaBs muligheder i medaljekampen.

– Vi er stadig med. Men der skal naturligvis point på kontoen. Vinder vi på onsdag (mod OB, red.) tegner tingene igen lyse, sagde Rasmus Würtz.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu