ANNONCE

Åbent hus: Kom og kig på tyvekoster

5. juni 2019 18:32 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Har du - eller en, du kender - haft indbrud de sidste fire år? Så er du inviteret.

Politiet har fanget en indbrudstyv i Nørre Asmindrup, og ved ransagning fandt politiet flere hundrede tyvekoster, som forhåbentlig kan komme tilbage til de rette borgere.

De borgere efterlyser politikredsen nu i en pressemeddelelse.

De stjålne koster kan stamme fra indbrud begået på hele Sjælland i de seneste fire år, og derfor har politiet taget billeder af nogle udvalgte effekter, som formodes at stamme fra indbrud i private hjem, sommerhuse og virksomheder.

Midt- og Vestsjællands Politi opfordrer alle borgere på Sjælland, der har haft indbrud de seneste fire år, til at kigge billederne igennem og se, om de kan genkende tingene.

Indbrudsgruppens arbejde

Politikommissær Midt- og Vestsjællands Politi Rasmus Brink-Frendrup understreger, at det bliver et stort arbejde for politiet at få de mange tyvekoster tilbage til borgerne, men han er villig til at gå langt for, at det sker.

– Vi er rigtig glade for, at vores dedikerede indbrudsgruppe har fanget en travl indbrudstyv. Det ser ud til, at der både er arvestykker, personlige ejendele, samlereffekter og meget mere blandt tyvekosterne, og vi håber, at især de ejendele med særlig stor affektionsværdi kan komme i rette hænder igen, siger politikommissær Rasmus Brink-Frendrup, der er leder af indbrudsgruppen i Midt- og Vestsjællands Politi.

Hvis du ser nogle af dine stjålne genstande på billederne, skal du rette henvendelse til Midt- og Vestsjællands Politi fra onsdag den 5. juni til fredag den 7. juni mellem klokken 10.00 og 13.00 på telefo: 41 91 05 01.

Åbent hus

Politiet vil desuden tirsdag den 11. juni fra klokken 14.00 til 20.00 afholde åbent hus, hvor borgerne kan komme og se nærmere på kosterne.

Arrangementet vil finde sted på brandstationen på Gammel Vindingevej 10, 4000 Roskilde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu