AaBs debutant-målscorer tager skylden

1. marts 2013 21:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
AaBs debutant-målscorer tager skylden
Billede mangler

20-årige Kasper Pedersen fik debut for AaB i udekampen mod Silkeborg. Han scorede til 1-0 efter to minutter, men han føler også, at det var hans skyld, Silkeborg vandt 3-2.

 

– Jeg er tilfreds med min debut, men jeg er også ærgerlig over, at målet til 3-2 bliver afgørende, sagde Kasper Pedersen efter kampen til TV3 Sport 1.

Kasper Pedersen blev et kvarter før tid tørret af Silkeborgs topscorer, Marvin Pourié, i et kontra-angreb, der endte med, at tyskeren scorede.

– Det er en én-mod-én situation, som jeg kommer forkert ind i. Det er min skyld, at vi taber kampen, sagde Kasper Pedersen, der slet ikke har kontrakt med AaB og læser ved siden af fodbolden.

– Jeg burde sidde derhjemme og lave lektier nu, sagde han.

Hans chef, træner Kent Nielsen, måtte foruden Kasper Pedersen også starte med den 18-årige Jakob Blåbjerg i midterforsvaret, da Lasse Nielsen blev skadet i baglåret under opvarmningen.

– Så kan man så vælge, om vi skal starte med to debutanter, eller om jeg skulle smide Patrick Kristensen ind i midterforsvaret. Men det er også en uvant plads for ham. Så jeg valgte at starte med Jakob, og det fortrød jeg ikke, sagde Kent Nielsen.

Den tidligere europamester mente, at det var det fysiske Silkeborg-spil, der i sidste ende afgjorde opgøret.

– Vi slider og slæber, og det er ikke det, vi er bedst til. Vi er normalt bedst med bolden, men det var vi ikke i dag. Vi skal hjem og tale om, hvordan man bedre beskytter en føring, sagde Kent Nielsen med henvisning til, at AaB startede begge halvlege med at komme foran.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu