ANNONCE

Åge Hareide er færdig som dansk landstræner

12. juni 2019 13:05 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

DBU har 12. juni annonceret, at Danmark fra sommeren 2020 skal have et nyt trænerteam.

Åge Hareide er færdig som dansk landstræner
Danmarks Landstræner Åge Hareide stopper senest efter EM i 2020. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.

Peter Møller, fodbolddirektør for DBU, har på et pressemøde meddelt, at Åge Hareide og assistenttræner Jon Dahl Tomasson stopper som trænere for landsholdet fra senest efter EM 2020.

Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst tager over, og DBU skriver i en pressemeddelelse, at det nye team tiltræder 1. august 2020.

”At blive landstræner for Herrelandsholdet er en kæmpe ære og opgave, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for holdet fra august 2020 og fremefter. Jeg er imponeret over holdets styrke og blanding af talenter og rutinerede spillere. Samtidigt har Åge Hareide skabt et fantastisk sammenhold og styrke på holdet, som bliver spændende at arbejde med efter EM-slutrunden 2020. Jeg vil godt understrege, at jeg ikke vil blande mig overhovedet de næste 12 måneder – først efter min tiltrædelse,” siger Kasper Hjulmand i pressemeddelelsen.

Peter Møller siger tak

På pressemødet takker Peter Møller Åge Hareide og assistentræner Jon Dahl Tomasson for deres arbejde de seneste år, og Peter Møller giver udtryk for, at han håber, at det danske landshold kvalificerer sig til EM i 2020, der som bekendt blandt andet bliver afviklet i Danmark.

Åge Hareide har været landstræner for Danmark siden 2016. Flotteste resultat var ottendedelsfinalen ved VM i Rusland, hvor Danmark tabte til Kroatien efter forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence.

 

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu