ANNONCE

Åh nej! Coronavirus udsætter nye smileys

16. april 2020 16:31 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det er ikke kun festivaler og koncerter, der bliver udskudt. Der kommer heller ikke nye emojis før om to år.

Det er en omtalt begivenhed, når telefonen kan opdateres og emoji-tastaturet indeholder helt nye smileys. Men også den glæde må vi vente med, for coronavirus er med til at forsinke produktionen af nye smileys.

Ifølge skaberne bag så er der formentlig først nye emojis i 2022, skriver New York Post.

Den knap så glædelige nyhed kommer fra Unicode Consortium, der kan betragtes som hovedkvarteret for produktionen af emojis.

– Under de nuværende omstændigheder har vi hørt, at vores bidragsydere har meget at se til, og vi har derfor med omtanke for vores frivillige og vores organisation valgt at udskyde vores udgivelsesdato, lød det fra præsidenten af Unicode Consortium Mark Davis onsdag.

Det var ellers forventet, at de nye emojis skulle komme i løbet af 2021, men det bliver altså udskudt et år.

Dog blev der foruden den dårlige nyhed afsløret en bedre én af slagsen. For med den nye opdatering til version 13.0 får brugere også nye emojis, og de inkluderer en ninja, bubble tea og personer, der mader en baby. Desuden vil der også være flere kønsinkluderende smileys.

Arbejdet med de 117 nye emojis, der følger med opdateringen, blev færdiggjort i januar og er derfor ikke blevet ramt af problemer i forbindelse med pandemien.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu