ANNONCE

Årgang 0-stjerne hentet i ambulance

12. januar 2021 17:53 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Stephanie hårdt ramt af Covid-19

Årgang 0-stjerne hentet i ambulance
Stephanie fra Årgang 0 er hårdt ramt af Covid-19. Arkivfoto: Scanpix

Stephanie Siguenza, der er kendt som et af børnene fra det populære TV-program Årgang 0, måtte mandag hentes i en ambulance og siden indlægges i en kort periode. Det skriver den 20-årige tirsdag eftermiddag på sin Instagram-profil.

TV-stjernen er syg med Covid-19, og hun fik efter nogle dage så meget vejrtrækningsbesvær, at hun måtte hentes med ambulance i Slagelse, hvor hun er i isolation.

– Jeg blev kortvarig indlagt på Slagelse Sygehus i går med respirationsbesvær. Altså vejrtrækningsproblemer, fortæller Stephanie selv til følgerne på sin Instagram-profil. Her fik hun hjælp til at trække vejret, og det hjalp hurtigt, oplyser Siguenza til Ekstra Bladet tirsdag.

Den 20-årige kunne efter nogle timer vende retur til det midlertidige hjem. Hun bor normalt sammen med kæresten Jack hos hans forældre.

– Det går meget bedre end i går. På hospitalet fandt jeg jo ud af, at alt så fint ud, men jeg havde kortvarigt brug for hjælp til at trække vejret, og så har jeg fået noget medicin. Det var en meget ubehagelig oplevelse, fordi jeg ikke kunne få luften ordentligt ned. Men nu har jeg det bedre og kan bedre trække vejret, selvom jeg stadig er meget sløj, siger hun til eb.dk.

Ifølge Statens Serum Institut har 125 personer i aldersgruppen 20 til 29 været indlagt i kort tid med Covid-19 som årsag. 418 i aldersgruppen har været indlagt i alt. Samlet set har mere end 10.000 personer været indlagt med Covid-19-besvær i Danmark.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu