Adskillige lovovertrædelser bag duggede ruder

18. februar 2019 16:00 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Fire mænd i samme bil anholdt for hver deres lovovertrædelse.

Adskillige lovovertrædelser bag duggede ruder
Politiet besluttede lørdag nat at se nærmere på en bil, der kørte rundt i Næstved med duggede ruder. Det var en rigtig god ide Foto: Scanpix.

En politipatrulje bemærkede lørdag nat klokken 2 en bil med tilduggede ruder køre ind i Sct. Jørgens Park i Næstved. Betjentene besluttede at kigge lidt nærmere på bilen, og det skulle vise sig at være en glimrende ide.

For bag de duggede ruder gemte sig flere lovovertrædelser. Og lovovertrædere. Det fremgår af døgnrapporten fra Sydsjællands- og Lolland Falster Politi.

Føreren, en 32-årig mand fra Fuglebjerg, havde ikke noget kørekort, og der kom desuden en heftig lugt af hash fra bilen. Han indrømmede at havde røget, og blev sigtet for både kørsel uden førerret og for at køre i påvirket tilstand.

Ejeren af bilen, en 25-årig mand fra Nykøbing Sjælland, var også med i bilen. Han blev sigtet for at have overladt sin bil til en person uden kørekort. Den 25-årige havde desuden en pose med cirka 80 ulovlige dopingpiller i lommen og blev derfor også sigtet for overtrædelse af loven om forbud mod visse dopingmidler.

Som et ‘kinder-æg’

Og på bagsædet af bilen sad en 25-årig mand uden fast bopæl og en 26-årig mand fra Nørre-Asmindrup. Den 25-årige sad med en plastkasse med 4.485 gram høstede hampplanter, og havde desuden 2,8 gram hash på sig. Han blev sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Den 26-årige mand var i besiddelse af et baseballbat og modtog derfor en sigtelse for overtrædelse af våbenloven.

Alle fire mænd blev anholdt og taget med til politistationen. Efter endt afhøring blev de alle løsladt lørdag morgen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu