Advokat i Breivik-sag fyret efter presse-læk

29. februar 2012 19:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Advokat i Breivik-sag fyret efter presse-læk
Billede mangler

16-årige Kjetil Lindstrøm var blandt de overlevende, da Anders Breivik i sommers gik amok og dræbte otte unge nordmænd. Nu mister den unge mand sin advokat.
Sigurd Klomsæt er blevet fjernet som advokat i sagen, efter folk på hans kontor angiveligt har lækket oplysninger til pressen.
“Det var et lettere chok at få at vide, at han var fjernet som Kjetils advokat. Vi mener, at han er en dygtig advokat, og vi troede, at vores ønske om at beholde ham ville være afgørende,” siger Kjetils far, Rune Lindstrøm, til den norske avis VG.no.
Far og søn vil nu anke afgørelsen for at få deres advokat tilbage. De har været tilfredse med Klomsæts arbejde og engagement i sagen og mener ikke, at det nødvendigvis er problematisk, at han har ladet nogle ting sive til pressen.
“Som jeg ser det, kommer det an på, hvad der lækkes. Der er ikke noget specielt i medierne, som vi har fundet belastende. Meget af det, som er kommet frem i medierne er ting, vi ikke vidste, og som det har været vigtigt for os at få at vide,” siger Rune Lindstrøm til VG.
Kilde: VG.no.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu