ANNONCE

Advokat skudt og dræbt ved en fejl i retten

21. november 2019 07:19 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Et gevær, der skulle have været fremlagt som bevismateriale, gik af i retten.

En prominent sydafrikansk anklager er blevet skudt og dræbt i retten, efter et gevær, der skulle have været fremstillet som bevismateriale i retten, ved en fejl gik af.

Det skriver News.com.au.

Addelaid Ferreira-Watt omkom efter ulykken i Ixopo Regional Court mandag, hvor geværet blev tabt og gik af, og skuddet ramte hende i hoften:

– Våbnet blev bragt til retten, fordi det skulle have været fremstillet som bevismateriale i en sag om et hjemmerøveri, siger en talsmand fra politiet.

Personale i retten forsøgte at stoppe blødningen, men den 51-årige døde senere på hospitalet. Sydafrikansk politi efterforsker nu sagen som uagtsomt manddrab og arbejder på at finde ud af, hvorfor geværet stadig var ladt.

Unødvendigt

En kollega til Addelaid Ferreira-Watt udtaler efter hændelsen, at der absolut ingen grund er til, at man skal medbringe et våben i retten, der stadig kan affyres:

– Våbnet og ammunitionen, der havde været i det, skulle have været fordelt i forskellige bevisposer, så der er en, der har klokket i det. Hun var en fantastisk advokat og en god mor. Det smerter, at hun skal tages fra os på så vanvittig en måde, siger kollegaen ifølge News.com.au.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu