ANNONCE

Ældre ægtepar får peberspray under hjemmerøveri

12. august 2019 12:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Natten til mandag trængte ukendte gerningsmænd ind i ægteparrets bolig.

Nordjyllands Politi efterforsker en sag om et hjemmerøveri mod et ældre ægtepar,d er natten til mandag fik besøg af ukendte gerningsmænd.

De trængte ind i ægteparrets bolig på Kattedamsvej mellem Åbybro og Biersted, holdt dem tilbage og brugte peberspray imod dem.

Adskillige patruljer blev øjeblikkeligt sendt til gerningsstedet efter anmeldelses. Politiet arbejder stadig på og omkring adressen, og derfor vil man se en del politiet i området i den kommende tid, oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Intensiv efterforskning

Ansvarlig for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Anders Uhrskov, understreger, at politiet har afsat adskillige styrker til at efterforske hjemmerøveriet.

– Røveri i eget hjem – hvor man skal føle sig tryg – er en yderst alvorlig sag, så vi efterforsker lige nu intensivt i sagen, pointerer vicepolitiinspektøren, der tilføjer, at politiet også indledningsvist tager hånd om de forurettede.

-De havde heldigvis ikke brug for akut lægehjælp, men de er naturligvis dybt berørt af situationen.

Søger vidner

Politiets efterforskningsopgave i den kommende tid er massiv. Den består blandt andet i at undersøge gerningsstedet og området omkring det, afhøre de forurettede, foretage forhøringer for at finde vidner med mere.

– Og hvis man har oplysninger i sagen, så bedes man straks ringe til os. Vi hører især gerne fra vidner eller nogen, der bemærket noget i området i den seneste tid, lyder opfordringen fra vicepolitiinspektør Anders Uhrskov.

Politiet sidder klar til at modtage henvendelser fra offentligheden, hvis man har oplysninger i sagen. Man bedes i så fald straks ringe til politiet på telefonnummer 114.

Signalement

Politiet har fået et sparsomt signalement af gerningsmændene.

Det drejer sig om to mænd, 20-30 år, almindelige af bygning, iført mørkt tøj og med tildækkede ansigter.

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere om sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu