Ældre cyklist dræbt: Flugtbilist pågrebet

2. juli 2019 15:30 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En ældre mand er blevet sigtet for uagtsomt manddrab.

Del:

En 79-årig cyklist blev onsdag den 26. juni ramt af en bil på Hjerting Landevej mellem Varde og Esbjerg. Han omkom dagen efter af sine kvæstelser.

Se video på Localeyes.dk

Bilisten fortsatte videre fra ulykken i høj fart, og Syd- og Sønderjyllands Politi har derfor jagtet bilisten og efterlyst vedkommendes bil.

Nu er det så lykkedes politiet at finde frem til en mulig gerningsmand, som man har sigtet for uagtsomt manddrab og for at have efterladt en person i hjælpeløs tilstand.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den pågrebne er en ældre mand fra Esbjerg-området.

Bil ikke identisk med efterlysningen

Politiet efterlyste i første omgang en rødlig pick up truck.

Artiklen fortsætter under videoen

I pressemeddelelsen fortæller politiet, at den sigtedes bil ikke stemmer 100 procent overens med efterlysningen:

“Afhøringer og skader på bilen sammenholdt med de tekniske undersøgelser af dele fra bilen gør, at efterforskerne er sikre på, at det er den rigtige bil, der er fundet. Det har vist sig, at den fundne bil ikke var i fuldstændig overensstemmelse med den beskrivelse af køretøjet, der blev givet i første omgang. Politiet ønsker af hensyn til den ældre mand ikke at oplyse nærmere omkring mærke med videre på den fundne bil.”

Den ældre mand, der kørte bilen, vil, af helbredsmæssige årsager, ikke blive fremstillet i grundlovsforhør, men er fortsat sigtet i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu