Ældre mand indlagt efter hjemmerøveri: Han lod som om han sov – de var ligeglade

19. februar 2018 12:48 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Mandens tilstand er ukendt.

Ældre mand indlagt efter hjemmerøveri: Han lod som om han sov - de var ligeglade
Kan man hjælpe med at få sagen opklaret, bedes man kontakte politiet på 114. Arkivfoto: Elo Christoffersen.

En 88-årig mand er indlagt, efter at han mellem 15. og 16. februar blev offer for et røveri i sit eget hjem. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet modtog anmeldelsen fredag morgen klokken 09.07, men det er uklart, hvornår røveriet faktisk fandt sted. Manden har til politiet forklaret, at det er sket mellem torsdag aften og fredag morgen.

Manden har også forklaret, at der formentlig var tale om to røvere, og at han lod som om, at han sov, mens de to personer var i hans hjem. Det afholdt dem dog ikke fra at tage fat i ham og slå ham, på benene og i hovedet. Manden blev indlagt efter overfaldet. Hans tilstand er ukendt.

Stjal våben

Politiet har haft folk ude og undersøge geningsstedet, og konklusionen er ganske klart den, at manden blev offer for et hjemmerøveri. I forbindelse med røveriet blev der stjålet hvalrostænder, narhvalstænder og et ukendt antal våben fra et våbenskab.

Gerningsstedet ligger på Viggo Eriksensvej, for enden af en blind vej ved Sejerøbugten i et sommerhusområde. Der foreligger intet samlet signalement af de personer, der begik røveriet, men ofret selv mener ikke, at de talte dansk.

Hos politiet vil man meget gerne i kontakt med vidner, der kan bidrage til sagens opklaring. Politiet kan kontaktes på 114.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra politiet. Det er i skrivende stund uklart, hvordan der blev slået alarm, eftersom at manden til politiet har fortalt, at han selv prøvede men måtte opgive, da hans telefon tilsyneladende ikke virkede.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu