ANNONCE

Ændring i Vild med dans efter afsked

1. november 2019 10:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ingen par ryger fredag ud af "Vild med dans", efter at Umut Sakarya har besluttet at forlade programmet.

Når de seks tilbageværende par fredag går på dansegulvet i “Vild med dans”, bliver det for anden uge i træk uden risiko for at ryge ud af dansekonkurrencen. Det oplyser TV2.

I stedet vil dommerpoint- og sms-stemmer blive overført til næste fredags program.

Artiklen fortsætter under videoen

Programændringen skyldes, at kendiskokken Umut Sakarya torsdag eftermiddag har valgt at trække sig fra programmet, efter at han har modtaget hadefulde beskeder på sociale medier.

– Man skal huske at sige fra, når noget bliver for meget, og man er ved at knække midt over, skriver kendiskokken på sin Instagramprofil.

I opslaget deler han billeder af en række hadefulde beskeder, som han har modtaget.

Derfor blev det for meget

Umut Sakarya skriver, at han i hele forløbet omkring “Vild med dans” har modtaget hadefulde beskeder, men at det er blevet ham for meget, efter at det er begyndt at gå ud over hans restaurant Guldkroen.

– Jeg har knoklet i de sidste 10 år for at dygtiggøre mig i mit erhverv og skrabet penge sammen for at åbne min kro.

– Jeg har måttet ofre så meget for min profession, og jeg kan simpelthen ikke risikere at blive svinet til eller blive ødelagt, fordi jeg gerne vil have det sjovt i en dansekonkurrence, skriver han.

View this post on Instagram

Man skal huske at sige fra, når noget bliver for meget og man er ved at knække midt over. Derfor har jeg valgt at trække mig fra Vild Med Dans. De negative kommentarer på de sociale medier er simpelthen gået hen og blevet for meget for mig. De startede med personlige svinere som intet havde at gøre med dansen, underholdningen og det sjove. Den sidste dråbe som fik glasset til at flyde over var at disse mennesker er begyndt at svine mit hjertebarn Guldkroen til, helt uden filter. Jeg har knoklet i de sidste 10 år for at dygtiggøre mig i mit erhverv og skrabet penge sammen for at åbne min kro. Jeg har måtte ofre så meget for min profession og jeg kan simpelthen ikke risikere at blive svinet til eller blive ødelagt fordi jeg gerne vil have det sjovt i en dansekonkurrence. Jeg er virkelig ked af at skulle opleve hvordan ‘voksne mennesker’ opfører sig på sociale medier, når de ser en glade dreng, som ikke rigtig passer ind i deres virkelighed. Jeg har haft det skidt med det fra starten af, hvilket jeg også tidligere udtrykt og jeg har prøvet på at få dem til at forstå det bare er et underholdningsprogram hvor vi skal have det sjovt, men det hjalp desværre ikke. Jeg er evigt taknemlig over alle dem som har støttet mig og som har gjort, at jeg fik lov til at være med i programmet og opleve alle de fede ting som også fulgt har med, men det er simpelthen tippet over med alt det negative, som jeg virkelig ikke har brug for i mit liv. Slet ikke når den negativitet går hen og bliver målrettet mod mine forretninger som intet har med programmet at gøre. Jeg vil undskylde mange gang til dem som gerne vil se mere af os i Vild Med Dans, men jeg kan virkelig ikke mere og det er nok bedst at slutte mens legen er god i stedet for en grim afslutning for mig. Og Jenna, hende kommer jeg til at savne i min hverdag og alle de sjove stunder vi havde sammen i træningslokalerne og i mens vi dansede. Hun har lært mig utrolig meget og været ved min side igennnem alt det her. Jeg er så oprigtigt ked af, at vi skulle slutte af på denne måde. Jenna har været den bedste danselærer, en fantastisk veninde og jeg er så beæret over at have lært hende at kende. Hvad gør jeg nu? De næste stykke

A post shared by Umut Sakarya (@umutsakarya) on

Kokkens deltagelse har vakt opsigt, efter at han sammen med sin partner, Jenna Bagge, gennem hele “Vild med dans”-sæsonen har modtaget lavest point fra programmets fire dansedommere.

Parret er dog gentagne gange blevet reddet af seerne, som har sendt parret direkte videre.

I sidste uges udgave af “Vild med dans” var der heller ingen par, der forlod underholdningsprogrammet. Det skyldtes, at TV2 sendte en særudgave af programmet i forbindelse med “Knæk Cancer”-kampagnen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu