Ærgerlig Jan Ø.: Jeg ramte nyt niveau

9. marts 2013 19:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ærgerlig Jan Ø.: Jeg ramte nyt niveau
Billede mangler

Useedede Jan Ø. Jørgensen slog verdens nr. 5, Chen Jin, ud af kvartfinalen fredag aften, og lørdag var han lige ved at gøre det af med Chen Long.

 

Kineseren endte dog med at vinde en tæt kamp med 21-19, 22-20.

Long, der er verdens næstbedste badmintonspiller, var flere gange i tovene. Blandt andet førte Jan Ø. Jørgensen i første sæt med 16-10, inden Long skruede bissen på og endte med at vinde sættet.

– Jeg har selvfølgelig en blandet følelse. Jeg spiller rigtig fint, og det er mig, der skaber kampen. Jeg smider det væk i første sæt, hvor jeg bliver for ivrig efter at lukke sættet, siger Jan Ø. Jørgensen til sporten.dk efter kampen.

Trods nederlaget er han stolt af den måde, han spillede lige op med én af verdens bedste badmintonspillere.

– Chen Long spiller også okay. Jeg står ikke bare og spiller den ned på parkeringspladsen. Jeg spiller rigtig god badminton, men det er bare så små ting, der gør det på dette niveau. Han har stået i lidt flere af de her større kampe og er cool til sidst. Han træffer nogle gode valg, siger Jan Ø. Jørgensen.

Han er i det hele taget glad for den måde, han har udviklet sit spil på i løbet af årets All England-turnering.

– Det er bare så ærgerligt, at jeg ikke får den. Det ville have været et godt kapitel til eventyret. Jeg er glad for at have taget mit spil til et nyt niveau under All England.

– Jeg har ikke vist det spil og taget den styring mod topspillerne før. Jeg havde lidt af det i Malaysia, hvor jeg havde Chong Wei nede i sækken. Men det her var et nyt niveau, og der er masser at tage med videre, siger Jan Ø. Jørgensen.Næste opgave for Jan Ø. Jørgensen bliver allerede i næste uge, hvor startskuddet til Swiss Open lyder.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu