Ærgerlig Morten Stig beklager Wilbek-sag

28. januar 2013 15:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ærgerlig Morten Stig beklager Wilbek-sag
Billede mangler

DHF-direktøren er ‘dybt forundret’ over, at Danmark spillede så dårligt i VM-finalen.

 

Valero kaldte det ‘uværdigt’ og ‘kritisabelt’, men de ord kunne være undgået ved simpel informering, mener DHF-direktøren.

– Jeg kan godt forstå den spanske landstræner. Han har stillet op til fire pressemøder i træk efter nederlag til Danmark, og nu var det dem, der vandt, siger Morten Stig Christensen til TV2.

– Men der er en logisk  forklaring på det. Wilbek havde det faktisk rigtig skidt. Det er beklageligt og ærgerligt, at vi ikke får det meddelt den spanske landstræner, at han var syg og rent faktisk satte sig i en taxa på vej til hotellet med holdlægen, fortætter han.  

Direktøren er sammen med flere ansatte i håndboldforbundet i lufthavnen for at tage imod den danske delegation, og han understreger, at der trods en dårlig præstation i 19-34-nederlaget i finalen ved VM er meget at lykønske landsholdet for.  – Det har været et fantastisk VM. Jeg har fulgt med til finalen og har været overvældet af spillet frem til. I finalen var jeg også overvældet – bare med omvendt fortegn. Jeg er dybt forundret over, hvad der er sket. Det er også historisk, at et af verdens førende hold får sådan et kollaps. Men vi er verdens næstbedste hold, og det er det, jeg fokuserer på.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu