Det var tyveri

6. marts 2013 22:17 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Det var tyveri
Billede mangler

Der blev smækket med døre, kastet med dunke og råbt nogle ord der slet ikke tåler gengivelse i en avis.

AaB-spillerne var mildest talt rasende i minutterne efter opgøret i Aalborg, hvor OB i allersidste sekund fik udlignet til 2-2, og dermed fik holdt AaB inden for rækkevidde i kampen om europæiske pladser. Forinden havde AaB haft adskillige muligheder for at lukke kampen, og derfor kunne AaB-spillerne kun bebrejde sig selv, selv om de ikke lagde skjul på, at de følte OBs point var tyvstjålet.

– Ud fra spil og chancer er der vist ingen tvivl om, at det var et tyveri, vi var ofre for. Men vi ved jo alle, at det her kan ske i fodbold, når man kun fører med et mål og ikke selv formår at lukke kampen tidligere. De satser hele butikken til sidst, og det giver bonus. Nu kan vi bare sidde og ærgre os over et point i stedet for tre vigtige point, sagde Rasmus Würtz efter kampen.

Ville grave sig ned

AaB havde brug for oprejsning ovenpå en elendig indsats i nederlaget til Silkeborg i weekendens forårspremiere, og helt frem til det 93. minut så det ud til, at tre point ville lune i Top 4-striden i et forår med kun få kampe.

– Jeg havde allermest lyst til at grave mig ned, da de scorer til 2-2. Det var fuldstændig unødvendigt, at de fik det mål, sagde Würtz.

Det er let at pege på AaBs mange unge spillere som en del af årsagen til, at nerverne lod OB komme frem Cedric N’Koums udligning, og Würtz afviste heller ikke, at det spillede en rolle.

– Man kan nok godt sige, at der mangler lidt rutine i at trække tiden eller sparke den helt ud af kommunen. Men jeg vil ikke udelukke, at et mere rutineret hold havde gjort det samme, forklarede midtbaneprofilen.

Mavepuster til målscorer

Trods to mål i kampen følte Nicklas Helenius, at han havde fået slået hul i maven i minutterne efter kampen.

– Det var jo en kæmpe mavepuster, vi fik. Det var utrolig ufortjent, og jeg kan på ingen måde glæde mig over, at jeg scorede to mål, når det endte sådan her. Den bliver svær at komme over, fordi tre point havde givet os et løft, mens et point ikke rigtig kan bruges til så meget, sagde to-målsskytten, der nu er oppe på ti Superligamål i sæsonen.

Trods sejren blev smidt i sidste aktion, så var der alligevel plads til lidt smil hos AaB-træner Kent Nielsen.

– Vi fik jo rejst os lidt ovenpå kampen i Silkeborg. Det der nok ærgrer mig mest her, er, at vi ikke selv lukker kampen noget tidligere. Vi havde mulighederne, og det var også ufortjent, at OB får udlignet. Der kom lidt nerver på, da OB i desperation satser alt, og det fik de desværre held med, forklarede Kent Nielsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu