ANNONCE

Afdøde stjerner hyldes: Bliver uddødeliggjort

17. januar 2020 21:22 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

De har solgt plader i hobetal, men alligevel er det et helt særligt selskab, som en række musikere er blevet en del af.

Hall of Fame. Det er tre ord, som mange musikere og sportsstjerner alle stiler efter, når de hver dag sidder og forsøger at dygtiggøre sig til deres håndværk.

Artiklen fortsætter under videoen.

For mange er Hall of Fame et fuldkommen uopnåeligt sted, men hvert år i musikbranchen tager man sig tid til at finde de navne, der forevigt vil have deres navn mejslet ind i historiebøgerne.

I år er der kommet seks nye medlemmer af Rock & Roll Hall of Fame. De seks nye medlemmer blev fundet mellem 16 nominerede, som er blevet udvalgt af over 1000 branchefolk, artister og rockhistorikere. Det skriver Rock and Roll Hall of Fame på sin hjemmeside.

Selvom de mange navne er blevet optaget i Hall of Fame, så vil det endegyldigt blive markeret ved en stor ceremoni den 2. maj.

Et monument i musikhistorien

Hvis man tager til den amerikanske by Cleveland i delstaten Ohio, så kan man besøge Rock & Roll Hall of Fame, som blev etableret i 1983. Men det var først i 1995, at der blev etableret et egentligt æresgalleri og museum i byen.

Hvert år siden 1986 har en række musikere fået den ære at blive hædret og indlemmet i rækken af de funklende stjerner, der i sandhed har formet musikhistorien.

Blandt årets nye navne findes både aktive bands, men også afdøde superstjerner, som stadig huskes den dag i dag.

I galleriet øverst kan du se de nye medlemmer af Hall of Fame.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu