Afkræfter uhyggelig teori: En ting stadig mysterium

15. juli 2019 20:39 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har efter nogle dages indsats nu endeligt afkræftet den mest nærliggende teori om dødsbrand.

Der bredte sig en snert af uhygge, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi torsdag kunne løfte sløret for, at en ældre person var fundet død i et hus efter en brand. Politikredsen har gennem noget tid efterforsket mindst to sager om drab efterfulgt af påsatte brande.

Nærliggende var det således at frygte, at dette var endnu en i rækken. Det mest uhyggelige naturligvis, at der allerede ér en mistænkt i politiet varetægt. Mandag kan politiet så oplyse, at der efter al sandsynlighed altså ikke er tale om endnu en drabssag.

“Ud fra afhøringerne og de tekniske undersøgelser er der intet, der tyder på, at der foreligger en forbrydelse bag dødsfaldet”, konkluderes det i en pressemeddelelse. Newsbreak.dk fik torsdag besked om, at politikredsen betragtede stedet – et hus på Gavlhusvej i Taaderup – som gerningssted.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Den udvikling betyder nu, at politiet har skiftet fokus til at koncentrere sig om brandefterforskningen. Det betyder, at det skal undersøges, hvordan branden er opstået. Branden var under kontrol i løbet af en time. Men efter midnat kæmpede brandfolk stadig med at efterslukke branden i husets tagkonstruktion.

Politiet skriver også, at det har en formodning om identiteten på den afdøde, men da vedkommende ikke er endeligt identificeret, kommer der ingen oplysninger herom. “Det arbejde vil med bistand fra lægerne pågå i de kommende dage”, skriver politiet, der er i kontakt med pårørende til den person, der formodes død.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu