ANNONCE

Aflyser alt: 900.000 medlemmer rammes

12. marts 2020 08:03 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Ældre Sagen har valgt at aflyse alle deres arrangementer frem til 1. juni. Det får betydning for medlemmerne.

Truslen fra coronavirus har fået Ældre Sagen til at aflyse alle arrangementer og aktiviteter frem til den 1. juni 2020. Det skriver Ældre Sagen i en pressemeddelelse.

Det får naturligvis betydning for de 900.000 ældre, der er medlem af foreningen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Udviser særligt ansvar

Danmark befinder sig i en ekstraordinær situation, hvor spredningen af coronavirus sker hastigt.

Da regeringen har meddelt, at samfundet særligt skal tage højde for og udvise ansvar for landets svækkede, kronisk syge og ældre, har Ældre Sagen valgt at aflyse alle deres aktiviteter frem til den 1. juni foreløbigt.

Ældre Sagen har 94.000 aktiviteter om året, og aflysningen får naturligvis betydning for deres medlemmer, men foreningen vil opretholde deres ansvar for ikke at sprede smitten.

Beklager overfor medlemmer

Ældre Sagen kommer også med en beklagelse overfor foreningens medlemmer.

Vi er klar over, at der vil være ældre, der er kede af at gå glip af faste aktiviteter med andre. Det beklager vi,” skriver Ældre Sagen i meddelelsen.

Ældre Sagen er desuden klar over, at der vil sidde ensomme ældre, der i en periode ikke vil få besøg, som de har været vant til. Det kan få dem til at føle sig usikre og utrygge.

For at komme det til livs arbejder Ældre Sagen på en løsning, hvor frivillige i foreningen finder alternative måder at holde kontakten eksempelvis ved hjælp af opkald.

Lokalafdelinger lukket

For at mindske risikoen for smitte, er det ikke kun Ældre Sagens aktiviteter, der lukkes ned. Det gælder også for lokalafdelingerne.

Med henvisning til Sundhedsstyrelsens kommende restriktioner i takt med at forsinke spredningen, har Ældre Sagen valgt at alle lokalafdelinger også skal lukkes. Det er kun muligt at komme i telefonisk kontakt med bestyrelsen

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu